Noves pistes municipals de petanca

L’Ajuntament de Sitges va inaugurar el passat 27 de juny les noves pistes municipals de petanca al Parc del Rocar. La instal.lació, a més de les pistes de joc, també disposa d’un petit local per als usuaris del Club de Petanca de Sitges. L’acte inaugural va anar a càrrec de l’alcalde Jordi Baijet i d’Andreu Juanola, president del Club de Petanca de Sitges.

Escolteu-los

1 comment to Noves pistes municipals de petanca

 • Jose Fco. Rioja

  Señores,
  nos gustaria, puesto que ya hemos jugado en Barcelona, apuntarnos a algun club de petanca en Sitges. La cuestion es que nos gusta mucho y ya que ya sabemos jugar un poco, y siendo que estamos alli los fines de semana y verano, pues queriamos practicar .
  Les ruego nos informen de como funciona el club, y sus caracteristicas.
  Muchas gracias
  Jose Fco. Rioja (609987159)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>