Futbol Platja a Sitges

La platja de La Fragata acull aquest cap de setmana la primera edició de la Copa Catalunya de Futbol Platja. Organitzat per Beach Soccer Catalunya, el projecte vol promocionar aquest esport a tot el territori català, tant a nivell mascuí com femení. De moment, la Copa Catalunya 2008 que es disputarà a Sitges permetrà que l’equip campió pugui jugar la fase final del circuit nacional que tindrà lloc a Còrdova durant el primer cap de setmana del proper mes de setembre. Aquests i altres detalls els comenta a Ràdio Maricel el principal impulsor del projecte Beach Soccer Catalunya, Alberto Pastor.

Escolteu-lo

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>