Els projectes de futur de l’Hospital de Sant Joan

Roland Sierra, administrador, i Andreu Clapés, Gerent de la Fundació, expliquen com ha quedat estructurat l’organigrama de gestió de l’Hospital de Sant Joan Baptista. En paraules dels seus responsables, la institució ha adaptat el seu model de funcionament als requisits dels temps actuals, sense deixar de mantenir aquells trets singulars que formen part de la seva tradició històrica. Amb la finalització de la segona fase de les obres d’ampliació, a finals d’any la residència arribarà a la màxima capacitat de places disponibles: 102. Sierra i Clapés han coincidit en assenyalar que és necessari un plantejament en profunditat de les estratègies de futur que caldrà seguir a Sitges, per a donar cobertura a una evidència cada cop més creixent, com és la de l’atenció a la gent gran. Paral.lelament, la Fundació està treballant en un pla estratègic que permeti, a través de tot un seguit d’activitats, entre les quals s’inclou la creació del centre d’interpretació de la malvasia, potenciar la imatge exterior de l’equipament, més enllà del seu caràcter residencial.

Escolteu-los

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>