Nit de l’esport 2008

Resum de la celebració de la Nit de l’esport, que va tenir lloc el passat divendres al vespre als salons de l’hotel Melià Sitges. Com és tradicional, en el dacurs de la vetllada les entitats sitgetanes reconegueren les fites dels seus esportistes més destacats. A més de premiar la trajectòria d’alguns d’ells, com Jaume Rogé, del Club Nàutic, Xavi Matas, del Motoclub Sitges, o Llorenç Reixach, del Rugby Club Sitges, la diada d’enguany, presidida pel club de petanca de la vila, homenatjà, a títol pòstum, Ramon Escudé, una de les figures capdals del Motoclub Sitges, recentment traspassat. El Club bàsquet Sitges també va rebre un reconeixement, amb motiu del seu 50è aniversari.

Escolteu-ho

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>