Pinyu Martí i la experiència de “Mamma mia”

El músic sitgetà Pinyu Martí ha viscut l’experiència de treballar en una de les produccions més importants de l’any a Barcelona, com ha estat l’adaptació del musical Mamma Mia, un veritable fenòmen de masses mundial, que ha tornat a revifar el repertori del grup suec ABBA. La posada en marxa d’un espectacle d’aquesta magnitud, amb un pressupost aproximat de 400.000 euros, ha suposat per en Pinyu capbussar-se en una metodologia de treball meticulosa fins a l’extrem, esgotadora i enriquidora al mateix temps.

Embarcat en altres projectes a punt de començar, el polifacètic percussionista sitgetà actuarà aquest dijous amb La Vella Dixieland, una de les formacions de jazz més populars de Catalunya, de la qual en forma part des de fa uns anys.

Escolteu-lo

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>