Sitgetans a l’Ironman

Un equip de la secció de triatló del Club Natació Sitges va participar, el passat 13 de Juliol, en una prova del circuit d’Ironman, a la localitat austríaca de Klagenfurt. La competició es divideix en tres parts: una primera en la qual els atletes han de nedar prop de 4 quilòmetres, per a continuar amb un trajecte de 180 quilòmetres en bicicleta, i acabar amb una marató de 42 quilòmetres. Josep Maria Almiñana, Xavier Gordillo i l’entrenador de la secció, Nico Sáenz, n’han explicat els detalls aquest matí.

Escolteu-los

1 comment to Sitgetans a l’Ironman

  • Raquel

    Sou unes màquines!!!!!!!!!!!!!!

    Moltes felicitats!!!

    Endavant amb l’equip!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>