L’Ave Maria impulsa un projecte de digitalització documental

La fundació Ave Maria, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, ha posat en marxa un ambiciós projecte a través del qual s’oferirà la possibilitat, a totes les institucions, empreses i particulars que ho contractin, de digitalitzar els seus fons documentals. Les primeres actuacions que s’han posat en marxa són la digitalització del fons Miquel Utrillo, que conserva la Biblioteca Popular Santiago Rusiñol, i l’inici d’un projecte a través del qual la fundació oferirà, a artistes plàstics de reconegut prestigi, la possibilitat de digitalitzar la seva obra. Les característiques de la iniciativa les varen presentar en roda de premsa el gerent de la fundació Ave Maria, Antoni Reverter, l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, i el pintor informalista abstracte Romà Vallès.

Escolteu-ho

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>