Presentació programa de Festa Major

En un acte celebrat a les terrasses del Palau Maricel, es va presentar el programa i la cartelleria de la Festa Major d’enguany, en presència de l’alcalde Jordi Baijet, del regidor de festes, Rafel Roig, del president de la comissió, Ramon Soler, i de Sònia Cordero, que ha estat l’encarregada del seu disseny. Amb el lema “Posem-hi els cinc sentits” , el programa posa èmfasi en algunes de les sensacions que, per als sitgetans, genera la diada de Sant Bartomeu.

Podeu escoltar el desenvolupament de la presentació aquí.

1 comment to Presentació programa de Festa Major

  • Joana

    Gràcies per explicar el programa.
    Veig que l’heu entés bé i ho heu sabut transmetre. Llàstima que les lletres “ressaltades” en blanc de la portada son els recorreguts de les processons i la matinal; que el programa de Santa Tecla i el de Sant Bartomeu tenen la mateixa importància. Són dos dels molts detalls que hauríeu pogut veure i transmetre …
    Però bé, suposo que cadascú, quan el tingui a les mans, podrà apreciar els detalls més facilment, ja que és un programa amb molts detallets.
    Salut

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>