Una sitgetana amb iniciativa

Els joves emprenedors Tomeu Pons i Natàlia Matas han posat en marxa un motor de reserves hoteleres que, amb el nom de The Perfect Hotels, té previst gestionar una selecció dels 20 millors hotels a les 20 capitals més importants del món. El portal d’internet aconsella als clients de gamma alta aquells establiments que poden respondre a les seves necessitats, a partir d’uns criteris establerts, en els quals té una especial prioritat la qualitat del servei.

Natàlia Matas, filla d’una de les nissagues més importants de l’hosteleria sitgetana, explica els detalls d’aquest projecte que es troba en ple procés d’expansió.

Escolteu-la

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>