Sons de Festa Major

Us oferim cinc clips d’àudio, sense paraules:

– La Suburband en un moment de la interpretació de La processó de Sant Bartomeu davant del domicili del president de la comissió de Festa Major, just en arribar la comitiva que havia recollit la bandera de la parròquia, el passat 22 d’Agost.

– La traca final del castell de foc, des de la platja de Sant Sebastià.

– La intervenció inicial de l’orgue a l’ofici, les primeres paraules del rector Mn. Josep Pausas, dedicades al seu antecessor Mn. Josep Nicolau, i la cobla Maricel interpretant el galop d’entrada amb el qual els Amics de la sardana iniciaren l’ofrena al Sant.

– Des de l’interior de la parròquia, l’arribada del Sant amb el so de les Matinades, acompanyades per l’orgue i el carrilló, i els compassos finals de La processó de Sant Bartomeu interpretats per la cobla Sant Jordi.

– L’ambient de la plaça de l’Ajuntament durant la ballada final.

Escolteu-ho*

*Nota: Per raons tècniques, els cinc reproductors apareixen disposats en columna de dalt a baix i d’esquerra a dreta. Els àudios segueixen un ordre aleatori.

Suburband

Castell de foc

Ofici

Entrada Sant

Ballada final

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>