Convergència i Unió presenta les xifres del mercat

Jordi Mas, regidor de CiU, va presentar als mitjans de comunicació les xifres del cost de les obres de reforma del mercat nou municipal, segons l’estudi dels informes del projecte que ha fet la federació.

Escolteu-ho

1 comment to Convergència i Unió presenta les xifres del mercat

  • Joan Silo

    aquest senyor hi ha moltes coses que las esta tergiversant
    – no es cert que els paradistes hagin cobrat aquest tres milions d´Euros i ens agradaria que ens deixesiu dir la nostra també, ja que gracies amb totes les mentides que ha dit aquest senyor i que pot ser el regidor de comerç no ho acaba d´Esplicar tampoc, gracies a tot aixó hi ha molta gent que no entra al mercat perque pensan que el mercat s´ha pagat amb els diners del poble , quan al conveni que vam signar els paradistes, les obres del mercat no li costaban un Euro al poble i les indemnitzacions per tancament tampoc anaban a carrec de l´ajuntament.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>