Jordi Mas

Amb Jordi Mas, de Convergència i Unió, analitzem l’actualitat política.

Escolteu-lo

1 comment to Jordi Mas

  • Joan Silo

    Ho sento pero si no ho dic rebento, el projecte de nou mercat de CiU era posar al nou operari a la mateixa planta del mercat juntament amb una parada de cada tipologia i fer fora a una vintena llarga de paradistes restans, aixo per a mí es deixar sense servei de mercat al poble de sitges de per vida, i no durant 14 mesos que va estar tencat, perque un mercat amb cinc paradas no es un mercat.

    si voleu podem parlar d´historia del mercat i refrescar la memoria de la gestio de CiU junts amb el Sr Mas o podem fer, pot ser si s´hagues fet amb el seu moment el manteniment del mercat, o si els paradistes aguesim continuat amb la demanda contra l´ajuntament, ara no estarian parlan del la reforma Integral del edifici Mercat, em considero apolitic pero continuo dient que ens estan utilitzan per fer oposicio destructiva.

    Si enderrocar la rampa antiga del parquing i fer una de nova ubicada a l´altra banda de l´edifici,impermeavilitzar totes les plantes de parquing degut a les filtracions que tenian,pavimentacio de les plantes de parquing, instalacions anti incendis i d´aigua novas degut a lo be que estaban fetas les antigues , si aixó no encareix l´obra es una questió minima i no es pot comparar a lo que va costar la planta mercat que vingui Deu a veurau.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>