Les reformes dels museus

El Consorci del Patrimoni de Sitges va organitzar un acte al Saló d’Or del Palau Maricel per explicar el projecte per reformar els Museus Maricel de Mar i Cau Ferrat, i Can Rocamora. El gerent del Consorci, Antoni Sella, i l’arquitecte autor del projecte, Josep Emili Hernández Cros, defensen la solució adoptada, mentre que en les intervencions del públic hi ha postures enfrontades entre els que aplaudeixen el projecte, i els que entenen que el projecte no és complatible amb el Catàl.leg del Patrimoni, o no els agrada la proposta d’un gran vitrall per a la façana marítima.

El que podeu escoltar és una versió de dues hores d’un debat de tres, on s’hi inclou la totalitat de la intervenció d’Antoni Sella, la part fonamental de la de Josep Emili Hernández Cros, i totes les intervencions del nombrós públic assistent.


Escolteu-ho

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>