Genís Muntaner, medalla de la Vila

Conversem amb Genís Muntaner, arran de la seva condecoració amb la medalla de la Vila, el passat 23 d’Abril.

Escolteu-lo

1 comment to Genís Muntaner, medalla de la Vila

 • En Genís Muntaner és el personatge per excel.lència que durant anys vaig saludar-lo i petar la xerradeta camí de l’AHMS o la Biblioteca Santiago Rusiñol,assegut i conversador al Racó de la Calma.Amè en els diàlegs i assenyat en les seves històries
  sitgetanes viscudes per ell des de la seva infància.
  *No l’oblidaré mai pel treball que va entregar-me sobre els seus memorables fets a l’entorn dels Museus de Sitges,i els seus comentaris sobre els Infants provinents de les Zones de Guerra amb les Colónies Infantils i les famílies sitgetanes que els hi acullien-.L’he admirat sempre-com a estudiós de l’escola republicana a Sitges i les Colónies Infantils dels Fills de la Guerra a Sitges,ja que ell mateix va confirmar-me que la seva esposa va ser precisament una d’aquelles nenes filles de la guerra.
  Mil enhorabones per la Medalla d’Or de la Ciutat,amic Genís.Amb tu la primera Medalla com a personatge d’excel.lència i a partir d’ara “ja m’agradaria i força” que la següent Medalla d’Or de la Ciutat hi fos per a aquelles Colónies Infantils dels Fills de la Guerra,a títol pòstum,que ja vaig reclamar per a la Carme Fernàndez,esposa del Director de l’Eco de Sitges,en Josep Manel Soler i Soler.
  *Per a la Quinta del Biberó,a Sitges va haver-hi un pedró de monument i un llibre publicat i per als Fills de la Guerra adoptats per Sitges o amb Colónies Infantils o adoptant-los les famílies sitgetanes….fins quan un Homenatge i un Llibre al respecte…?
  Una abraçada molt entranyable,amic Genís.
  Froilan Franco,àlies El Mestre.Sitges

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>