Jordi Baijet

En la seva visita mensual, l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, comenta diversos temes d’actualitat.

Escolteu-lo

1 comment to Jordi Baijet

 • Finalitzat el Curs 2009-2010 i a punt d’iniciar el Curs 2010-2011 a la seva i nostra Escola Esteve Barrachina encara no en comprenc com és que el nostre amic i Alcalde de Sitges encara no es va pronunciar, com a mestre i educador,sobre les dues Efemèrides escolars ben bé actuals a la nostra Vila.
  Per un costat el Cinquantenari,mig segle i Noces d’Or de l’Escola Esteve Barrachina (1960-2010),és a dir,de primer grup escolar estatal a Sitges somiat des de l’any 1883 a l’any 1960 i executat amb la política de la Falange i l’economia de l’Opus Dei.
  Per un altre costat el Vint-i-cinquè Aniversari,un primer quart de segle i Noces d’Argent del Centre de Formació de les Persones Adultes La Xarxa,antiga Escola Municipal d’Adults,és a dir,que oficialment el Curs 2010-2011,també Sitges haurà de celebrar les Noces de Plata de La Xarxa,peró dins l’any 2011.

  I,Sitges,declarat Vila de Festivals per en Jordi Baijet i l’Ajuntament,ja m’agradaria que a la Ràdio i en aquestes visites mensuals,que tothom agraeix (concretament a mi m’encanten les xerrades per Internet per les coloraines i dibuixos de colors a la pantalla del Monitor) escoltar-lo,ja que en Jordi Baijet té moltes idees i força creatiu.

  Enhorabona,Ràdio Maricel i gràcies per les emissions per Internet,que resulten molt gratificants,potser molt més que tot el que diu de Sitges la TV Canal Blau-TV Maricel.
  Froilan Franco.El Mestre.Sitges

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>