“Va de versos”, primera xerrada de Festa Major al Janio’s

Us oferim la primera de les xerrades de Festa Major d’enguany, organitzades pel Janio’s Bar, Justo Conde, la Salseta i l’Eco de Sitges. Manel Aleacar, de la colla vella, David Lanau, de la colla jove, i Ramon Artigas, de la colla de l’Agrupació de Balls Populars, expliquen el procés d’elaboració dels versos i algunes anècdotes viscudes. Modera: Mònica Gallardo.

Escolteu-ho

2 comments to “Va de versos”, primera xerrada de Festa Major al Janio’s

  • maria

    L’enllaç no funciona!! no es pot escoltar!! gràcies

  • Hola Maria. L’enllaç només no ha estat operatiu durant el migdia d’ahir dimecres, per una averia en el nostre servidor, ja resolta. Quan vulguis, ja ho pots escoltar o descarregar-t’ho. Gràcies per avisar-nos!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>