“El retaule de Sant Bartomeu” per la Gent de teatre de Sitges

Us oferim la representació íntegra de El retaule de Sant Bartomeu que posà en escena la Gent de teatre de Sitges a la Parròquia, el passat Diumenge 21 d’agost.*

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre la llegenda i l’espectacle.

Repartiment:

Bartomeu (l’apòstol): Joan Serra, Astarot (maligne del temple pagà):Roser Gallego, Polemó (rei d’Armènia): Denci Mirabent, Tàssia (esposa de Polemó): Fina Fontanet, Astríages (nou rei d’Armènia): Pep Guiñón, Bívia (germanastra d’Astríages): Àngels Mirabent, oficial armeni: Xavier Miret, suprem sacerdot pagà: Trino Carbonell, àngel: Mercè Garcia, pelegrí: Llorenç Serrado.

*Ràdio Maricel us ofereix aquest àudio en format mp3 de màxima qualitat (320kbps). Volem agraïr a la gent de teatre de Sitges i a Albert Vadell totes les facilitats donades per a aquest enregistrament.

Escolteu-lo