L’11 de Setembre a Sitges i a la Ciutadella.

Us oferim, en àudios separats, els tres actes commemoratius de la diada nacional de Catalunya a Sitges, i el fragment corresponent a la presència sitgetana durant la celebració institucional de la diada al parc de la ciutadella. Escoltareu, per ordre*:

*Per raons tècniques de WordPress els reproductors d’àudio us apareixeran en columna, pel mateix ordre de la llista.

Celebració institucional de la vigília. Organitzada per l’Ajuntament, amb la presència dels regidors que formen part dels grups polítics de l’equip de govern (CiU, PP, Sitges-GI, NH) dels ex-alcaldes Jordi Serra i Pere Junyent, i de representants d’entitats i associacions. Escoltareu el discurs de l’alcalde Miquel Forns i la interpretació de Els Segadors a càrrec de l’escola de grallers de Sitges, mentre la Jove mantenia carregat un pilar de quatre.

Escolteu-ho

Marxa de torxes de la vigília. Organitzada per la comissió 11 de Setembre amb la presència de la CUP, començà a la Cala Balmins i finalitzà a la porta de Santa Caterina. Escoltareu la interpretació de Catalunya comtat gran (versió popular de Els Segadors), la lectura del manifest de la diada i la interpretació de Els Segadors per part del públic present a l’acte.

Escolteu-ho

Ofrena floral de l’11 de Setembre. Amb la presència del PSC, ERC, Acció per Sitges i IC-V EUiA. Escoltareu la lectura del manifest conjunt (signat per ERC, AxS i IC-V) i la interpretació conjunta de Els Segadors per part del públic present a l’acte.

Escolteu-ho

Celebració institucional al parc de la Ciutadella. Organitzada pel parlament de Catalunya i el govern de la Generalitat. Us oferim el fragment corresponent a la intervenció de l’actor Lluís Soler, que llegí uns paràgrafs del discurs inaugural de la tercera festa modernista de Sitges, i la posterior intervenció de La Moixiganga acompanyada d’una colla de l’escola de grallers.

Escolteu-ho