El projecte dels museus incorporarà les reivindicacions de SOS Sitges i Vinyet Panyella serà la nova directora del Consorci del Patrimoni.

En roda de premsa, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, han oficialitzat la constitució del nou consorci del patrimoni, que haurà de continuar amb el projecte de reforma dels museus. En aquest sentit, Forns ha manifestat que l’arquitecte Josep Emili Hernández Cros seguirà al capdavant de les obres, però es suprimirà la passarel.la externa coberta amb vidre, i l’elevació del terra del primer pis del Cau Ferrat, tal i com reivindicava la plataforma SOS Sitges. Per altra banda, els responsables polítics d’ambdúes institucions confirmaren que, en espera de la finalització dels tràmits corresponents, Vinyet Panyella serà la nova directora de l’ens, a partir de l’1 de desembre.

Escolteu-ho