El ple aprova definitivament el pressupost 2012 i presenta el “carnet blau” per a jubilats i col.lectius desafavorits

Us oferim el resum de la sessió ordinària del ple municipal, celebrada ahir dilluns. En una primera part hi trobareu el debat a l’entorn de l’aprovació definitiva del pressupost 2012 i l’al.legació que treballaren conjuntament la CUP i el PSC. En una segona podreu escoltar l’exposició sobre el futur Carnet Blau per a persones jubilades i desafavorides, que posa en marxa l’àrea de benestar social en substitució de les tramitacions d’ajuts per a transports i serveis utilitzades fins avui. Finalment, en la darrera part podreu trobar les intervencions sobre la supressió del centre obert El Rusc, l’administració del deute amb Cespa, la moció del PSC sobre les llars d’infants i el comiat del secretari municipal, entre d’altres.

Escolteu la primera part

Escolteu la segona part

Escolteu la tercera part