Ple de Juny

L’Ajuntament de Sitges celebrà la sessió plenària del mes de Juny, on la pujada del tipus marginal de l’IBI del 1,05 al 1,213 %, i els canvis en la neteja de les platges, amb la utilització del fons de contingencia del pressupost, hi van tenir un paper important. Per facilitar-ne el seguiment, hem dividit el resum del ple en dos blocs. El primer inclou la felicitació per la tasca del Consell d’Infants, i els debats sobre els canvis pressupostaris que afecten la neteja viària i de les platges, i l’increment del tipus de l’IBI. El segon bloc inclou els debats sobre la neteja de les platges i sobre la nova ordenança de platges, i dues de les mocions dels grups de l’oposició, la que presentava el PSC amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull Homosexual, Transexual i Bisexual, i de la CUP en suport a la campanya No Vull Pagar.

Part 1

Part 2