El ple aprova inicialment la modificació del POUM per a impulsar la creació d’una zona comercial a la Bòvila amb amplis espais públics.

Us oferim en tres parts el resum de la sessió ordinària de ple municipal celebrada ahir. En una primera trobareu els punts dedicats a la liquidació del pressupost del 2011,  l’aprovació del conveni amb la Generalitat per al manteniment dels serveis socials, i l’aprovació inicial de l’ordenança que ha de regular el desenvolupament d’activitats en l’espai públic. La segona part se centra en la modificació puntual del POUM que ha de permetre el desenvolupament del projecte d’una zona comercial i de serveis al sector de la Bòvila II. Finalment, en la tercera part trobareu el resum dels debats sobre les mocions del PSC i de la CUP, centrats especialment en el manteniment de les llars d’infants, i la neteja de la via pública, i el retorn del mercat vell per a ús públic.

Escolteu la primera part

Escolteu la segona part

Escolteu la tercera part