El PP es desmarca de la interpretació de “Els segadors” durant la sortida d’ofici

La marxa dels regidors Jorge Carretero i Francisco Castillo del balcó de l’Ajuntament, durant la interpretació de l’himne nacional de Catalunya, ha estat motiu de controvèrsia. Sense voler fer declaracions públiques, Carretero ha afirmat a Ràdio Maricel que la postura respon a no voler mostrar públicament el seu desacord amb la interpretació de Els segadors durant la sortida d’ofici, perquè ha estat una decisió presa per la majoria de l’equip de govern del qual en formen part, malgrat que tampoc dins del propi PP hi ha un posicionament unitari sobre la presència de Els segadors en un dels moments culminants de la Festa Major. Per la seva banda, Calan Frame, el president de les noves generacions del partit, i portaveu de la formació en aquest afer, ha confirmat el malestar dels populars davant les que consideren expressions d’independentisme, tant en el pregó de Miquel Marzal, com en la sortida d’ofici. Frame considera que no s’ha d’interpretar Els segadors durant la sortida d’ofici. Així ho ha explicat aquest matí.

Escolteu-ho