L’alcalde confirma que hi ha inversors interessats en el camp d’Aiguadolç i l’Aquàtic

Miquel Forns ha confirmat aquest matí a Ràdio Maricel, que hi ha inversors interessats en desenvolupar projectes als actuals terrenys del camp municipal d’Aiguadolç, i als de l’Aquàtic Paradís. Sense definir-se en les característiques de les propostes, l’alcalde ha insistit en que s’adaptaran als objectius turístics de la vila, i que no es farà res que es desmarqui de la normativa vigent. Pel que fa a temes d’actualitat política, Forns ha defensat la remodelació del cartipàs des dels objectius del govern, tot i reconéixer que aquest estiu hi ha hagut problemes evidents en la via pública, com la neteja, i el control de la venda il.legal o el de la ocupació de les terrasses d’alguns establiments.

Escolteu-lo