L’alcalde demana la solidaritat dels funcionaris davant de la proposta de reducció del capítol 1, que afecta a treballadors laborals i interins de l’Ajuntament.

Davant de la proposta de l’equip de govern de reduir en prop d’1M€ el capítol dedicat a personal del pressupost municipal, a partir de la possibilitat d’acomiadar 47 treballadors laborals o interins, o de la de plantejar la reducció d’un 15% del sou del mateix col.lectiu, l’alcalde de Sitges ha manifestat que li agradaria que el cos de funcionaris -a qui la llei eximeix de solucions d’aquest tipus- es solidaritzessin amb els treballadors laborals i interins per a que la reducció de la partida fos repercutida entre tota la plantilla de l’Ajuntament. Miquel Forns també s’ha referit a les negociacions sobre el coeficient multiplicador de l’IBI amb la plataforma per a uns impostos i serveis justos, tot dient que s’estan acostant posicions sobre el coeficient multiplicador dels anys 2014 i 2015, però que l’Ajuntament, per llei, està obligat a eixugar un dèficit de 3,6M€ el 2013, i aquesta circumstància condiciona les xifres de la institució. Finalment, l’alcalde també s’ha referit a la marxa de Sitges del consorci de la TDT Garraf, tot indicant que es farà el possible per a garantir les transmissions del Carnaval i de la Festa Major, així com la resta del servei, dins d’uns nous paràmetres.

Escolteu-ho