L’Ajuntament aprova inicialment un pressupost de 41,1 milions d’Euros

El darrer Ple de l’any va servir per aprovar iniciament el pressupost de la corporació, xifrat en 41,1 milions d’euros. El regidor d’Hisenda, Jordi Mas, i el batlle Miquel Forns van afirmar que els números pel 2013 representarien un punt d’infexió per eixugar el dèficit municipal i transformar-lo en deute a llarg termini, alhora que en van destacar la inversió social. La CUP va criticar la manca de participació ciutadana en la seva el.laboració, i el PSC les despeses excessives en partides com comunicació o alcaldia. En paral.lel als pressupostos, també s’aprovà la plantilla municipal, després de l’acord amb els representants sindicals, i les ordenances pel 2013, amb un important increment del tipus impositiu de l’IBI, que pot portar a la Plataforma per uns Impostos i Serveis Justos a impugnar el pressupost, segons va anunciar en finalitzar el Ple una portaveu. Entre la resta de punts, destacà l’aprovació definitiva de l’ordenança de platges i la dedicació al futur menjador social de l’import de la renúncia a la paga extraordinària de Nadal dels càrrecs electes de Sitges.

Escolteu-ho