El museu Cau Ferrat obrirà a finals d’estiu-principis de tardor. Un informe encarregat a Price&Waterhouse dóna la raó a la Diputació davant el dictamen de la Comissió jurídica assessora.

El museu Cau Ferrat s’inaugurarà a finals d’estiu-principis de tardor, segons va assegurar ahir el president de la Diputació Salvador Esteve. La institució ha encarregat a la consultora Price&Waterhouse la elaboració de l’informe amb el qual contesta el dictamen de la comissió jurídica assessora, que questionava el procediment contractual amb el qual s’havia posat en marxa el procés de la segona reforma dels museus. En aquest sentit, l’informe extern dona la raó a la Diputació i, en conseqüència, demà dijous s’aprovarà definitivament aquest projecte. Mentrestant, el president reconeix que les obres s’han alentit sense aturar-se, i que per això els terminis d’execució s’han allargat. Us oferim la roda de premsa que efectuaren, després de la reunió del consell executiu del Consorci del Patrimoni, el propi Salvador Esteve, amb el diputat d’hisenda Carles Russinyol, i l’alcalde de Sitges Miquel Forns.

Escolteu-ho