L’administrador de l’hospital, Antoni Baqués, i un dels patrons veïnals, dimiteixen en solidaritat amb els dos patrons veïnals cessats. L’Ajuntament anuncia una nova etapa en la gestió de la institució.

Després d’una tensa reunió de la junta de la fundació de l’hospital de Sant Joan, en la qual es va posar sobre la taula el cessament de dos dels patrons veïnals, d’acord amb el que aprovà el ple municipal el passat dilluns, l’administrador de la institució, Antoni Baqués, i un altre dels patrons veïnals van dimitir ahir dels seus càrrecs en solidaritat amb els cessats. Durant aquesta situació d’interinatge, l’alcalde Miquel Forns assumirà la responsabilitat de l’administrador. L’Ajuntament de Sitges garanteix que el funcionament de la residència no es veurà en cap manera alterat per aquesta circumstància, que ha esclatat després de mesos de tensions continues, que començaren, segons l’alcalde, poc després del nomenament de Baqués en el càrrec. Us expliquem el relat dels fets i el posicionament de l’Ajuntament a través d’una nota de premsa emesa aquest mateix matí.

Escolteu-ho