Cinetik! a la Fundació Stämpfli. L’art en moviment

Obra Circuconcéntricos de l’artista veneçolà Elias Crespín, que es pot veure en una de les sales de la fundació.

 

Amb la presència del conseller de cultura Ferran Mascarell, dissabte es va inaugurar Cinetik! un recorregut per l’art òptic, de la mà de tretze artistes representatius d’aquest moviment. La mostra es podrà veure fins el 27 d’octubre i es realitza en col•laboració amb el Grand Palais de París, que, des del 10 d’abril, exposa Dynamo.

Us oferim l’acte inaugural, amb les paraules inicials de Pere Stämpfli, l’explicació de l’exposició per part del seu comissari, Serge Lemoine, traduït per la directora del Consorci del Patrimoni, Vinyet Panyella, i les intervencions finals de l’alcalde de Sitges Miquel Forns, i el conseller Mascarell.

Escolteu-ho