Les classes de 5è del Miquel Utrillo munten dues cooperatives

Alumnes representants de les classes de 5è

En el marc d’un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona, els alumnes de les classes de 5è de l’escola Miquel Utrillo han posat en marxa dues cooperatives. Amb els noms de Kosko-ron i EMU els estudiants han muntat les estructures pròpies per a desenvolupar dos projectes dedicats, per una banda, a la venda de joguines reciclades, i, per l’altra, a la creació d’un joc de l’oca centrat a Sitges. Els productes es vendran el proper dissabte en una parada al Cap de la Vila, i part dels beneficis es destinaran al projecte de reintroducció de la tortuga mediterrània al Parc de Garraf, i a l’ONG educació sense fronteres. Ens expliquen les seves experiències al costat dels seus tutors, Joan i Pau, de la directora del centre, Olga Vilaseca, i de la tècnica de formació i ocupació de Nivell 10, Anna Coll.

Escolteu-ho