La biblioteca Santiago Rusiñol celebra el seu darrer acte oficial abans de tancar per reformes

Miquel Forns, Rosa Maria Puig i Núria Amigó

El passat divendres la biblioteca Santiago Rusiñol celebrà el seu darrer acte oficial abans de tancar portes arran de les obres de rehabilitació de l’equipament. Amb motiu del 77è aniversari de la seva inauguració, Rosa Maria Puig pronuncià la conferència Biblioteca Santiago Rusiñol: 77 anys fomentant cultura. L’acte, presidit per l’alcalde, començà amb unes paraules de l’actual directora, Núria Amigó, que evocà alguns fragments del diari de la primera bibliotecària, Maria  Lluïsa Ganzenmüller, recitats per Laura Sánchez. Us oferim, per aquest ordre, les paraules de Núria Amigó, el fragment de la conferència de Rosa Maria Puig dedicat a la història de la biblioteca, i les paraules finals de l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu Núria Amigó

Escolteu Rosa Maria Puig

Escolteu Miquel Forns