El ple aprova recuperar els noms antics del carrer i la plaça d’Espanya i suprimir els actuals

Durant el ple veïns de Les Botigues demanaren més seguretat.

Amb els vots favorables de CiU i CUP, els vots en contra de PP, SGI i NH, i l’abstenció del PSC, el ple municipal va aprovar la recuperació dels topònims antics de l’actual plaça d’Espanya i carrer Espanya, pels de plaça del Pou Vedre i carrer de la Bassa Rodona. Us oferim el debat sobre aquest punt de l’ordre del dia.

Escolteu el debat sobre el carrer i la plaça d’Espanya

El ple també aprovà el nomenament de Carme Comas com a nova presidenta de la comissió de reis, i la creació d’una comissió per a la elaboració d’un document que defineixi conceptualment el futur centre d’interpretació de la festa de Sitges. En l’apartat de les mocions, el ple en va aprovar una d’adhesió al pacte nacional pel dret a decidir, i una altra proposada pel PSC també sobre el dret a decidir però desvinculada del pacte nacional. Us oferim també l’extens apartat de precs i preguntes dels assistents a la sessió de ple, molt centrades en els temes de seguretat i infraestructures a les zones de les Botigues i Rat Penat.

Escolteu la segona part del ple