L’alcalde defensa la gestió del govern en la crisi amb el PP i questiona la unitat de criteri dels regidors de la formació

L’alcalde Miquel Forns creu que la crisi oberta amb el Partit Popular s’ha degut, fonamentalment, a la influència externa de la direcció nacional del partit i a la manca d’un criteri unitari dels regidors sitgetans sobre les possibilitats de reconduir la situació després de la celebració del ple del 29 de juliol. Forns, que considera que Ferran Ignasi Llombart ha mostrat una actitud molt més dialogant que Jorge Carretero, ha lamentat la postura refractària del darrer a l’hora de valorar els esforços conciliadors del govern, i la necessitat de parlar-ne. Davant el nou escenari que s’obre arran de la marxa dels regidors populars, l’acalde assumeix la possibilitat que l’oposició torni a posar propostes molt defensades en el seu dia, però que els vots de la majoria no aprovaren.

Escolteu-ho