Equip de govern i PSC acorden un pressupost amb menor pressió fiscal i major inversió social

Amb els vots a favor de l’equip de govern i el PSC, l’abstenció del PP i el vot negatiu de la CUP, l’Ajuntament va aprovar ahir inicialment les ordenances fiscals i el pressupost municipal pel 2014, que ascendeix a 39.939.851€. Les ordenances fiscals contemplen una disminució del coeficient multiplicador de l’IBI fins el 0,980, el que significarà, segons el regidor d’hisenda, una rebaixa en els rebuts de l’any que ve d’un 6% de mitjana fins arribar, en alguns casos, al màxim del 20%. En paral.lel, el pressupost per a l’any vinent també contempla un augment d’un 3% en la partida destinada a la policia local, i de prop d’un 5% en l’àrea de benestar social. En una primera part, escoltareu el debat sobre les ordenances fiscals i el pressupost municipal, amb les intervencions dels diferents portaveus dels grups polítics.

Escolteu la primera part

En una segona part podreu escoltar el debat a l’entorn d’una de les mocions del PSC destinada a impulsar la construcció de l’escola Agnès de Sitges, i el de la moció d’alcaldia sobre el rebuig als actes violents. També incorporem la intervenció de la portaveu de la plataforma per a uns impostos i serveis justos, en el marc de l’apartat de precs i preguntes del públic.

Escolteu la segona part