Govern i PSC acorden l’aprovació definitiva del pressupost del 2014

Amb els vots favorables dels partits membres de l’equip de govern i del PSC, el ple municipal va aprovar ahir els pressupostos pel 2014, marcats per la rebaixa de la pressió fiscal i l’objectiu de baixar del llindar del 110% d’endeutament, fet que permetrà poder tenir llibertat per a preveure noves inversions. Malgrat tot, el principal grup de l’oposició es va abstenir en la votació de les ordenances fiscals per entendre que el govern no ha tingut prou cintura a l’hora d’acceptar algunes de les al.legacions presentades, entre elles algunes de la CUP i del PP. Els dos altres grups de l’oposició votaren en contra de les ordenances i del pressupost en considerar que la seva concepció no respon prou a la necessitat de reduïr despeses innecessàries, millorar la gestió i destinar més recursos a les prioritats socials.

Us oferim, en dues parts, els resums dels debats sobre les ordenances i el pressupost, i, també, en una tercera, la integritat del ple, incloses les preguntes del públic.

Escolteu el debat sobre les ordenances

Escolteu el debat sobre el pressupost

Escolteu el ple municipal íntegre