Els Pastorets dels Innocents

Els reis arriben a l'escenari de 'Els Pastorets'

Els reis arriben a l’escenari de ‘Els Pastorets’

Us oferim, en dues parts, la representació de la diada dels Innocents de ‘El primer Nadal dels Pastors’, tal i com es va representar al teatre Prado, dirigida per Carme Almirall i Josep Maria Rosés, i amb la direcció musical d’Esteve Molero. Els principals personatges han estat interpretats per: Llucifer (Ramon Artigas, amb intervencions de Josep Van Gorkom), Satanàs (Carles Maicas), Garrofa (Llorenç Serrado), Pallanga (Denci Mirabent) -Neus Hernández i Mercè Garcia interpreten l’escena del bàndol-, Llufa (Ton Julià, amb intervenció de Maiol Masip), Farruc (Florenci Salesas), Grillat (Josep Milan) -Vinyet Durán i Anna Mataró encarnen Farruca i Grillada-, Herodes (Isidre Panyella). Ària d’en Pallanga interpretada per Joan Cepero.

Escolteu la primera part (fins l’Ària de Pallanga)

Escolteu la segona part (De l’ària de Pallanga al final)