La Blanca Subur presenta els actes del seu 50è aniversari

El passat divendres, al Restaurant Pic-Nic, la Blanca Subur va donar a conèixer els actes commemoratius del seu 50è aniversari. En fem un resum de la presentació que fou presidida pel president  de la Blanca, Toni Sardà, Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, el senador Josep Maldonado, el directiu de la FCF, Josep Vives, i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sitges, Pep Moliné. De la crònica esportiva del cap de setmana en destaquem les victòries de la UE Sitges a Begues i la del CF Suburense davant el Base Vilanova, i amb Josep Fuster, entrenador del Club Patí Sitges, analitzem la contundent derrota per 9-1 a Molins Rei, que deixa al conjunt sitgetà sense pràcticament opcions d’assolir l’ascens a la 1ª Catalana.

Escolteu-ho