L’alcalde reconeix la delicada situació del consorci del Club Natació i de la piscina municipal

l’alcalde Miquel Forns s’ha referit aquest matí a alguns dels temes d’actualitat de les darreres setmanes. Des de la suspensió del festival Olagirls, fins a la contractació del nou director gerent de l’hospital, la possibilitat de segregació del nucli de les Botigues, o el balanç del Carnaval. Forns també ha explicat la delicada situació en la qual es troben el consorci del club natació i la piscina municipal. En el primer cas, caldrà trobar una solució al nou marc legal que no admet aportacions econòmiques públiques per a pagar deutes, com seria el cas de la subvenció de 307.000€ anuals que el Natació rep hores d’ara de l’Ajuntament. En el cas de la piscina municipal, externalitzada a una empresa privada, la gestora del servei ha interposat un recurs a l’Ajuntament en el qual li demana que compensi el greuge comparatiu que suposa per a ella  la subvenció al natació. En qualsevol cas, Forns ha manifestat que l’Ajuntament lluitarà per la viabilitat dels dos equipaments.

Escolteu-ho