L’Ajuntament rebaixa el seu endeutament al 95% i podrà decidir on invertir.

Us oferim el resum de la sessió del ple municipal del mes d’abril on es va donar compte de la liquidació del pressupost de la corporació de l’exercici 2013. L’Ajuntament ha rebaixat el seu endeutament fins al 95% (el 106% si s’inclou la seva participació en altres organismes) i, d’aquesta manera, es deslliura del marc legal que l’obligava a destinar qualsevol romanent de tresoreria a eixugar deute. El ple també aprovà el pla de mesures per a la reactivació econòmica i l’ocupació, les ordenances de vialitat i sorolls, i la creació de comissions per a l’elaboració de les ordenances destinades a la planificació del paisatge urbà i a la regulació del deure de conservar els edificis. En el torn d’urgència el plenari municipal aprovà per unanimitat l’inici dels tràmits per a crear una llotja de peix al moll de llevant del port d’Aiguadolç.

Pel que fa a les mocions, el ple aprovà, a partir d’una iniciativa del PSC, donar suport econòmic a la difícil situació que viuen els menjadors escolars i les petites empreses que els subministren el servei, i desestimà la de la CUP que sol.licitava estudiar la municipalització de serveis públics hores d’ara externalitzats.

Escolteu el resum del ple

Escolteu el ple sencer