Jordi Serra repetiria de cap de llista

Nova Esquerra Catalana (NEC) ha anunciat la intenció de presentar-se, en coalició o en solitari, a les properes eleccions municipals a Sitges. Encapçala la formació l’exalcalde Jordi Serra, que condiciona un pacte preelectoral al compliment de tres punts: radicalitat democràtica, compromís amb el procés català i polítiques d’esquerres. Serra, que s’ha mantingut a distància de la política sitgetana des que el 1997 va plegar de regidor, creu que la situació política general influirà de manera decisiva el proper curs electoral. Jordi Serra també ha marcat distàncies vers Armand Paco, ja que entén que en el cas de l’exprimer tinent d’alcalde el distanciament del PSC respon més a qüestions personals, mentre que el seu cas les discrepàncies són ideològiques.

Escolteu-lo