La 29ª Nit de l’Esport Sitgetà guardona prop de 70 esportistes i clubs

El Club de Mar fou acollí el passat divendres la celebració de la 29ª Nit de l’Esport Sitgetà, en la que es varen reconèixer els diferents èxits dels prop de 70 esportistes i entitats al llarg de la darrera temporada. Com cada any, des de la regidoria d’esports també es va guardonar al grup de gent gran que fa esport a la piscina municipal i que enguany compleixen 75 anys, i es va tenir un record per a Albert Lluís Chacón, el qui durant molts anys fou figura indispensable per entendre la història de la Blanca Subur, que durant aquest 2014 celebra el seu 50è aniversari. Els oferim la crònica d’una vetllada que començà amb els parlaments de Xavi Seres, representant del Club Gimnàstica Rítmica Sitges-Garraf, que enguany ostentava la presidència de la Nit de l’Esport; Josep Moliné, regidor d’esports; Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu-ho