La plataforma de comerciants es mostra satisfeta amb els mossos i crítica amb l’Ajuntament

top_manta

Josep Maria Marcé, portaveu de la plataforma per a la imatge de Sitges ha valorat molt positivament el resultat de l’actuació policial per a contenir la presència dels top manta al centre de la vila, però s’ha mostrat molt crític amb el paper de l’Ajuntament en aquest assumpte. Marcé ha assenyalat que en cap de les dues reunions mantingudes amb responsables municipals, a principis de juny i el passat 11 de juliol, es donà cap mena de solució al neguit dels comerciants, i que no ha estat fins que s’ha plantejat la possibilitat de realitzar una manifestació de protesta quan s’ha mobilitzat un operatiu. Avui dilluns, la plataforma decidirà si continua la proposta de manifestació el proper 29 de juliol, i demà dimarts hi haurà una reunió amb els responsables dels mossos per a valorar els fets dels darrers dies. El portaveu de l’associació ha lamentat que, fins avui, cap responsable municipal s’hagi posat en contacte amb ell per a informar-lo de les accions que s’han dut a terme.

Escolteu-lo