El Centre d’Interpretació de la Festa vol ser un espai viu

L’endemà de la presentació pública del futur Centre d’Interpretació de la Festa, Joan Duran, president de la comissió que s’ha encarregat de realitzar el projecte, ens ofereix tots els detalls d’un espai que s’ubicarà en la zona de l’Escorxador i que s’estructurarà en cinc grans àmbits expositius: Moixiganga, Microcosmos Sitges, Festa Major, Transcendència i simbologia, Des de Fora (com s’organitza la festa) i un darrer espai de serveis. Duran, com la resta de membres de la comissió, han pretès que el Centre d’Interpretació de la Festa esdevingui un lloc que tingui la seva pròpia vitalitat i on s’hi puguin dur a terme diferents activitats. Hores d’ara, però, es desconeixen altres aspectes com el cost econòmic, el seu nom definitiu i els anys que hauran de passar per a que el projecte sigui una autèntica realitat.

Escolteu-ho