El programa de Festa Major en una carta de colors

El programa de Festa Major d'enguany

El programa de Festa Major d’enguany

En un saló d’or ple de gom a gom es va presentar ahir el programa de la Festa Major i la Santa Tecla d’enguany. El disseny evoca les populars cartes de colors de les botigues de pintura, i és a partir d’un seguit de tonalitats bàsiques (groc, taronja, vermell, verd, blau, lila, blanc, negre i marró) que el programa mostra un recorregut visual per alguns dels detalls del bestiari o del vestuari de la nostra festa gran. L’acte també va servir per commemorar el cinquantenari de la cobla sitgetana, que interpretà Sitgetana: 50 anys, sardana composada expressament pel mestre Jordi Paulí. Escoltareu, per ordre d’intervenció, a Aroa Llorens, presidenta de la comissió, Magí Almirall, regidor de festes, Alba Gràcia, coordinadora del programa, Katia Plana, i Susanna Reyes, coordinadores de l’apartat fotogràfic, Albert Verdú, il·lustrador d’algunes de les imatges, i Joan Yll de la cobla sitgetana.

La comissió també ha previst una app específica per a dispositius d’Apple i Android amb tots els detalls i informació de la festa. L’aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa 3 i punt, i la presentà Pau Plana. Finalment, l’alcalde Miquel Forns tancà l’acte.

Escolteu-lo