L’Ajuntament de Sitges, a favor de la consulta del 9 de novembre

La sessió va ser seguida amb expectació

La sessió va ser seguida amb expectació

Seguint el posicionament de la majoria d’ajuntaments de Catalunya, el ple municipal de l’Ajuntament de Sitges va aprovar ahir, amb 17 vots a favor i 4 en contra, la moció per la qual la corporació es posa a disposició del govern de Catalunya per a tenir a punt la infraestructura necessària per a la realització de la consulta del proper 9 de novembre. Vàren votar a favor els següents regidors: Mercè Espada, Carme Sanmiguel, Rafel Roig, Ricard Vicente, Marc Quero i Núria Garcia del PSC, Miquel Forns, Jordi Mas, Mireia Rossell, Elena Redondo, Magí Almirall i Pep Moliné, de CiU, Vinyet Lluís i Ignasi Garrigó, de Sitges Grup Independent, Lluís Marcé i Marc Martínez, de Nou Horitzó i Adrià Pet de la CUP. En contra es pronunciaren la regidora Mònica Almiñana, del PSC, i els tres regidors del Partit Popular: Jorge Carretero, Ferran Ignasi Llombart i Mercedes Ortúzar. Us oferim la integritat del ple.

Escolteu-lo