L’alcalde nega l’inexistència de diàleg amb el Gremi d’Hostaleria

L’alcalde Miquel Forns ha negat aquest matí a Ràdio Maricel la inexistència de diàleg amb el Gremi d’Hostaleria, tal i com lamentava fa una setmana el president de l’entitat, Joan Anton Matas al referir-se al paper de l’entitat durant el conflicte que viuen els veïns de Bonaire i Joan Tarrida. Forns, que creu que el diàleg sempre s’ha mantingut en els fòrums oficials, ho ha afirmat durant la valoració de la primera de les reunions de la taula per la qualitat i el civisme, celebrada el passat 30 d’octubre. L’alcalde assumeix que l’administració no ha obrat sempre amb l’agilitat necessària davant les queixes dels veïns però defensa els resultats que puguin sortir de les reunions. De la mateixa manera, ha demanat a Ricard Vicente que especifiqui en quins indrets del municipi creu que podrien localitzar-se algunes de les activitats d’oci que entren en conflicte amb els veïns.

Escolteu-ho