L’Ajuntament aprova inicialment un pressupost de 41,5M€ per al 2015 i es compromet a resoldre els problemes de gestió de la plantilla abans de cap d’any

Us oferim el resum del ple extraordinari destinat a aprovar inicialment la plantilla de personal de l’Ajuntament i el pressupost per al 2015. Pel que fa al debat sobre la plantilla de personal, que suposa 14M€ del total del pressupost, el govern es va comprometre a resoldre les mancances detectades per la intervenció municipal abans de l’1 de gener de l’any que ve. La plantilla es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció del PP, i els vots en contra del PSC, la CUP i els regidors no adscrits, pel que fou el vot de qualitat de l’alcalde el que inclinà la balança.

El pressupost del 2015, per un import de 41,5M€ s’aprovà de manera inicial amb els vots a favor dels membres de l’equip de govern, l’abstenció del PP i de la CUP, i els vots contraris dels regidors del PSC i dels dos regidors no adscrits. El govern va defensar la rebaixa el coeficient multiplicador de l’IBI, així com l’augment de les partides dedicades a competitivitat, ocupació, turisme, platges, organització, recursos humans, esports, tradicions i festes, i la iniciativa dels pressupostos participatius. El PSC li va qüestionar  l’efectivitat real de la rebaixa del coeficient multiplicador de l’IBI, i tant la CUP com el PP es varen mostrar oberts a continuar la negociació de les seves propostes de cara a l’aprovació definitiva. Els regidors no adscrits argumentaren el seu vot contrari en el fet que no consideren que el pressupost del 2015 marqui cap diferència respecte al d’enguany.

Escolteu el resum sencer del ple

Escolteu el debat sobre la plantilla de l’Ajuntament

Escolteu el debat sobre el pressupost 2015