Entesa per Sitges demana uns pressupostos menys orientats cap el retorn del deute

El portaveu d’Entesa per Sitges, Armand Paco, ha explicat en roda de premsa les al·legacions que la seva formació ha presentat tant a les ordenances fiscals com als pressupostos. EpS entén que els pressupostos continuen massa centrats en el retorn del deute, quan la prioritat ha de ser millorar els serveis. Per això, proposen la rebaixa de les despeses de Comunicació de l’Ajuntament, la recuperació de l’IBI dels ports esportius, o la no realització d’aportacions a l’Hospital atesa la bona situació financera de la institució. En relació a les ordenances, Paco ha criticat l’anunci de la rebaixa fins al 0,83% del coeficient multiplicador com un esquer del govern en any electoral. L’Entesa havia demanat la rebaixa al 0,85%,  i altres disminucions en diversos impostos i taxes que permetessin una progressivitat social de l’esforç fiscal dels ciutadans.

Escolteu-ho