L’alcalde admet haver actuat amb excessiva prudència a l’hora de fer les previsions sobre el coeficient multiplicador de l’IBI

Miquel Forns reconeix que al darrera de la rebaixa de 10 centèssimes del coeficient multiplicador de l’IBI per al 2015 hi ha hagut, a més de la influència de la plataforma per uns impostos i serveis justos i del debat amb la resta de formacions polítiques, una previsió inicial del govern excessivament prudent tenint en compte l’estat actual de les finances públiques. L’alcalde, que ha volgut valoritzar el paper de la societat civil durant aquesta legislatura, ha anunciat que la primera audiència pública d’aquest 2015 anirà en part destinada a explicar el projecte que Diputació i Ajuntament tenen per a la masia de Can Falç, i que estarà relacionat amb la divulgació de la història de la vila.

Escolteu-lo