Avui la Marta Sanahuja ens porta una variant d’un clàssic de la rebosteria. Una Tatin amb xampinyons, tomàquets cherry, ceba i formatge. Aquesta i d’altres receptes les podreu trobar en el seu blog Delicious Martha.
|
|||
La cuina de la Marta: una Tatin amb xampinyons, tomàquets xerry, ceba i formatgeAvui la Marta Sanahuja ens porta una variant d’un clàssic de la rebosteria. Una Tatin amb xampinyons, tomàquets cherry, ceba i formatge. Aquesta i d’altres receptes les podreu trobar en el seu blog Delicious Martha. 1 comment to La cuina de la Marta: una Tatin amb xampinyons, tomàquets xerry, ceba i formatge |
|||
Copyright © 2019 Ràdio Maricel de Sitges - Tots els drets reservats |
[…] receta la explico en mi sección semana en Ràdio Maricel y la podéis escuchar aquí. Etiquetas: Gastronomía internacional salado, Pies y Tartas Saladas, Recetas […]